AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzden kıl almak

Kahve falında yüzden kıl almak

Kahve falında yüzden kıl almak hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, güveninin artacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzden kıl almak gördüyseniz:

  • Bir ilişki veya iş birliği hayatınızda fark yaratabilir.

Kahve falında yüzden kıl çekmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Kahve falında yüzde kıl görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına yorulur.

Kahve falında yüzden kıl yolmak tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine delalettir.

Kahve falında yüzde siyah kıl görmek kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzde kıllar görmek dünya malına kavuşulacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzden kıl temizlemek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında yüzde uzun kıl görmek bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzdeki kılları temizlemek sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir