AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzden kıl temizlemek

Kahve falında yüzden kıl temizlemek

Kahve falında yüzden kıl temizlemek gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzden kıl temizlemek gördüyseniz:

  • Belli konulara bakış açınızı değiştirebilirsiniz, daha geniş düşünmelisiniz.

Kahve falında yüzden kıl temizlemek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzdeki kılları temizlemek masrafların bu dönemde artış göstereceğine, rızkının kesileceğine işarettir.

Kahve falında yüzdeki kılları almak geçirilen zor günlerin unutulacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işaret eder.

Kahve falında yüzde kıl görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında yüzde uzun kıl görmek malının artmasını sağlayacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına delalet eder.

Kahve falında yüzde kıllar görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına işaret eder.

Kahve falında yüzden kıl yolmak güçten düşeceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzden kıl koparmak çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir