AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzdeki kılları almak

Kahve falında yüzdeki kılları almak

Kahve falında yüzdeki kılları almak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, ana baba dualarının alınacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına delalettir.

Kahve falında yüzdeki kılları almak gördüyseniz:

  • Zekanızın iyi çalışması sizi hırslı bir görüntüden uzaklaştırarak kurnaz bir kişiliğe sürükleyebilir.

Kahve falında yüzde kıllar görmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde uzun kıl görmek çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine inanılır.

Kahve falında yüzden kıl yolmak musibetlerle karşılaşmayacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzde kıl görmek çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzde siyah kıl görmek kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına yorulur.

Kahve falında yüzden kıl koparmak daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzden kıl temizlemek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, zorluklarının son bulacağına işaret eder.

Kahve falında yüzdeki kılı koparmak bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir