AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde yanık görmek

Kahve falında yüzde yanık görmek

Kahve falında yüzde yanık görmek sorunların yakında son bulacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, azalacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzde yanık gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz işyerinizde sıkıcı bir tartışma yapabilirsiniz.

Kahve falında yüzde yanık görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzde sakal görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine yorulur.

Kahve falında yüzde siyah nokta görmek rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde yaralar görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde et beni görmek istediği noktalara ulaşacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde sigara söndürmek bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yüzde çizgi görmek hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzde döküntü görmek sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir