AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde kıl görmek

Kahve falında yüzde kıl görmek

Kahve falında yüzde kıl görmek kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzde kıl gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmanızda fayda var.

Kahve falında yüzde siyah kıl görmek ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzde kıl görmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, çok mutlu ve sevinçli olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzde uzun kıl görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde kıl çıktığını görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına inanılır.

Kahve falında yüzden kıl almak üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında yüzden kıl temizlemek geçim sıkıntısı yaşayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yüzden kıl yolmak kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında yüzden kıl aldırmak çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir