AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde dikiş görmek

Kahve falında yüzde dikiş görmek

Kahve falında yüzde dikiş görmek alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzde dikiş gördüyseniz:

  • Amaçlarınızı uygularken daha tutkulu olmalısınız.

Kahve falında yüzde dikiş görmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına inanılır.

Kahve falında yüzde kahverengi lekeler görmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına işaret eder.

Kahve falında yüzde güneş lekesi görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına alamet eder.

Kahve falında yüzde uçuk görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına alamet eder.

Kahve falında yüzde siyah nokta görmek zor durumda bırakacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzde izler görmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde kırmızı benek görmek dirliğin bozulabileceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzden kıl koparmak evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir