AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde çil olduğunu görmek

Kahve falında yüzünde çil olduğunu görmek

Kahve falında yüzünde çil olduğunu görmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünde çil olduğunu gördüyseniz:

  • Bırakın herkes nasıl davranmak istiyorsa öyle davransın.

Kahve falında arkadaşının yüzünde çil görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin yüzünde çil görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi yüzünü çilli görmek istediği herşeye kavuşacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzü çillenmek zenginliğin kapılarının açılacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde çil olduğunu görmek gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, hastalıktan şifa bulmaya delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünün çillendiğini görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında çilli yüz görmek iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde çil görmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir