AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilli olduğunu görmek

Kahve falında çilli olduğunu görmek

Kahve falında çilli olduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, ona yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çilli olduğunu gördüyseniz:

  • Konu hakkında sakinliğinizi korumalısınız.

Kahve falında ellerde çil görmek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının yüzünde çil görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çil yılan görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çilli olduğunu görmek yaşama dört elle sarılacağına, onlara doyasıya sarılacağına alamet eder.

Kahve falında çilli horoz görmek hayallerde değişiklikler olacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünde çil görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çilli erkek görmek makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının yüzünde çil görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir