AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzümde kıl çıktığını görmek

Kahve falında yüzümde kıl çıktığını görmek

Kahve falında yüzümde kıl çıktığını görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, saygınlık elde edeceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzümde kıl çıktığını gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ya da görevlerinizi ihmal etmeniz durumunda sizi zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında kadının yüzünde kıl çıktığını görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında yüzünde kıl çıktığını görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzümde kıl çıktığını görmek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, bahtın açık olmasına işarettir.

Kahve falında bir kadının yüzünde kıl çıktığını görmek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde kıllar çıktığını görmek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünde siyah kıl çıktığını görmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağının altında kıl çıktığını görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında kolda kıl çıktığını görmek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir