AnaSayfa / Genel / Kahve falında yuvarlanmış halı görmek

Kahve falında yuvarlanmış halı görmek

Kahve falında yuvarlanmış halı görmek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, hayatından razı geleceğine, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, verimin her geçen gün artacağına, onlara karşı zafer kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yuvarlanmış halı gördüyseniz:

  • Size önem veren kişileri etkileyebilecek ya da şaşırtabilecek değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında yuvarlanmış halı görmek hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında yuvarlanan araba görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına alamet eder.

Kahve falında yuvarlanan taş görmek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine delalettir.

Kahve falında çayırda yuvarlanmak malından ve parasından kaybedeceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında kayanın yuvarlandığını görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yuvarlama görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karda yuvarlanmak sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla şarampole yuvarlanmak en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir