AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda yuvarlanmak

Kahve falında karda yuvarlanmak

Kahve falında karda yuvarlanmak düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, imkânlarının da genişleyeceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında karda yuvarlanmak gördüyseniz:

  • Rekabet hissi yaratan bir kişinin belli konularda ilerlemesi rahatsızlık yaratabilir.

Kahve falında karda yuvarlanmak bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında karda yuvarlandığını görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında arabayla yuvarlanmak planların boşa gideceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına yorulur.

Kahve falında uçurumdan yuvarlanmak etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına alamet eder.

Kahve falında yuvarlanan birini görmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine delalettir.

Kahve falında yerde yuvarlanmak kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına delalettir.

Kahve falında yuvarlama görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına işaret eder.

Kahve falında merdivenden yuvarlandığını görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir