AnaSayfa / Genel / Kahve falında yuvarlama görmek

Kahve falında yuvarlama görmek

Kahve falında yuvarlama görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, anne baba dualarının alınacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yuvarlama gördüyseniz:

  • Geç kalmış sayılmazsınız.

Kahve falında çimende yuvarlanmak hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, büyük bir ferahlama yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla yuvarlanmak atılan adımların sıkıntı yaratacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine işarettir.

Kahve falında toprakta yuvarlanmak üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında karın içinde yuvarlanmak elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taşın yuvarlandığını görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine işarettir.

Kahve falında taş yuvarlanması görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına işarettir.

Kahve falında yüksekten yuvarlanmak dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kayanın yuvarlandığını görmek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir