AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık avlamak

Kahve falında balık avlamak

Kahve falında balık avlamak maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine inanılır.

Kahve falında balık avlamak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin olurunu sağlama çabalarınızda artış olabilir.

Kahve falında büyük balık avladığını görmek sorunların gittikçe artacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında denizde balık avlamak böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, hayırlı haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında akarsuda balık avlamak büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına işaret eder.

Kahve falında birinden balık avladığını görmek geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında gemide balık avlamak güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında balık avlamak kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mızrakla balık avlamak huzur içinde yatacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oltayla balık avlamak atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir