AnaSayfa / Genel / Kahve falında oltayla balık avlamak

Kahve falında oltayla balık avlamak

Kahve falında oltayla balık avlamak ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, harcama gücünün artacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oltayla balık avlamak gördüyseniz:

  • İnsanlar farkında olarak veya olmayarak size bir şekilde yardımcı olabilirler.

Kahve falında oltayla balık avlamak iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oltayla balık yakalamak aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında balık oltası almak işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına inanılır.

Kahve falında oltayla büyük balık yakalamak iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına yorulur.

Kahve falında oltayla balık yakaladığını görmek kazanç ve kar getireceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine yorulur.

Kahve falında balık oltası bulmak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında balık oltasına takılmak mutluluğunu çoğaltacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine yorulur.

Kahve falında oltayla balık tutmak ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir