AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün yelek görmek

Kahve falında yün yelek görmek

Kahve falında yün yelek görmek hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ekonomik olarak kalkınacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yün yelek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri hayatınızdan tamamen çıkartıp atma arzuları içinde olabilirsiniz.

Kahve falında yün yelek görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında yün yelek giymek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına delalet eder.

Kahve falında yün yelek örmek inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine yorulur.

Kahve falında polis yeleği giymek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında beyaz bebek yeleği görmek fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına alamet eder.

Kahve falında uzun yelek görmek işlerinin yarım kalacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında yelek kaybetmek yeni bir hayat kurulacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında yelek yakmak uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir