AnaSayfa / Genel / Kahve falında yelek yakmak

Kahve falında yelek yakmak

Kahve falında yelek yakmak hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, maddi gücünün azalacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında yelek yakmak gördüyseniz:

  • Gerek iş hayatınızda gerekse özel yaşamınızda ardı ardına olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında yelek yakmak uzun süre işsizlik çekeceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kahverengi yelek görmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yelek vermek kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek yeleği görmek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek yeleği örmek kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına alamet eder.

Kahve falında krem rengi yelek görmek maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek yeleği görmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, üzgün ve hasta olacağına delalettir.

Kahve falında mavi bebek yeleği görmek zafer elde edileceğine, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir