AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun yelek görmek

Kahve falında uzun yelek görmek

Kahve falında uzun yelek görmek helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, evine bereket geleceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun yelek gördüyseniz:

  • Halledebileceğinizden çok şeyle ilgilenmeniz ya da diğerlerinin size görev veya yük yüklemesine açık duruşunuz memnuniyetsiklik yarata bilir.

Kahve falında uzun yelek giymek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine alamet eder.

Kahve falında uzun yelek görmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yelek çıkarmak kiracı olmaktan kurtulacağına, aile hayatında sevinileceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz bebek yeleği görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı bebek yeleği görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında polis yeleği giymek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına yorulur.

Kahve falında örgü yelek almak masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında sarı bebek yeleği görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir