AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün yapmak

Kahve falında yün yapmak

Kahve falında yün yapmak ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında yün yapmak gördüyseniz:

  • Geniş düşünmelisiniz.

Kahve falında yünden yatak yapmak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yünden döşek yapmak şansının ve kısmetinin açılacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında yün döşek yapmak kötü gününü de paylaşacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine işarettir.

Kahve falında yünden yorgan yapmak hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yünden ip yapmak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına yorulur.

Kahve falında yün yapmak bol muhabbette kalacağına, kişinin isteklerine nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yün işi yapmak çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yün patik görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir