AnaSayfa / Genel / Kahve falında yünden yorgan yapmak

Kahve falında yünden yorgan yapmak

Kahve falında yünden yorgan yapmak günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, maddi gücünün azalacağına, rütbe edineceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında yünden yorgan yapmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik tesadüfler güzel sonuçlar getirebilir.

Kahve falında yünden yorgan yapmak yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yünlü yorgan görmek arabuluculuk yapılacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında yorgan yün görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, yapılan her işte hayır duası alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yün yatak yorgan görmek gözyaşına boğulacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına işaret eder.

Kahve falında yün ve yorgan görmek hayatının daha kolay hale geleceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz yün yorgan görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yorgan ve yün görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yün yorgan almak elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir