AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün patik görmek

Kahve falında yün patik görmek

Kahve falında yün patik görmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yün patik gördüyseniz:

  • Platonik aşklar veya gizli ilişkiler kurma eğiliminin arttığı bir aya giriyorsunuz.

Kahve falında yün patik görmek zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yün patik giymek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine işaret eder.

Kahve falında bebeğe patik giydirmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, rakipleri mağlup edeceğine rivayet eder.

Kahve falında patik giymek el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında renkli patik görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, isteklerini yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında örgü patik görmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında tek patik görmek bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden patik almak kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir