AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün işi yapmak

Kahve falında yün işi yapmak

Kahve falında yün işi yapmak iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, gün sayacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına delalet eder.

Kahve falında yün işi yapmak gördüyseniz:

  • Seyahat planları yapabilirsiniz.

Kahve falında yün işi yapmak mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına delalettir.

Kahve falında yün işi görmek zenginliğinin tükenmeyeceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına işaret eder.

Kahve falında yünden ip yapmak iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yün döşek yapmak hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine rivayet eder.

Kahve falında yünden yorgan yapmak işyerine yüklü miktarda para sokacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında yünden yatak yapmak tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına inanılır.

Kahve falında yün yapmak buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında yünden döşek yapmak kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir