AnaSayfa / Genel / Kahve falında yünden ip yapmak

Kahve falında yünden ip yapmak

Kahve falında yünden ip yapmak fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında yünden ip yapmak gördüyseniz:

  • Değişik uğraşlarla fiziksel aktivitelerinizi sürdürün.

Kahve falında yünden ip yapmak yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında yün ip almak aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine inanılır.

Kahve falında yünden ip görmek kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ip yün asmak gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine işaret eder.

Kahve falında yün örgü ipi görmek günahkâr olacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında yün ip görmek rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yün ip sarmak aile bireylerinin de çok sevineceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında yün ipler görmek söz sahibi olacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir