AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaba konuşmak

Kahve falında kaba konuşmak

Kahve falında kaba konuşmak kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine işaret eder.

Kahve falında kaba konuşmak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da işinizi terk etmeniz veya yer değişiklikleri yaşamanız olasıdır.

Kahve falında kaba konuşmak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulak kabartmak aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, şifa ve ilaç bulacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin kabarmasını görmek birçok dertle muhatap olacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kabartma tozu görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücutta kabarmalar görmek işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kaba çiş yapmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında yün kabartmak kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında bir kaba idrar yapmak neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir