AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamurun kabarmasını görmek

Kahve falında hamurun kabarmasını görmek

Kahve falında hamurun kabarmasını görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, ihanete uğrayacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamurun kabarmasını gördüyseniz:

  • Baskılar sizi yıpratabilir, politik olmakta fayda var.

Kahve falında kabarmış hamur görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine alamet eder.

Kahve falında hamur kabarması görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, çok büyük özgüven kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamurun kabarmasını görmek insanlarla tartışacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvar kabarması görmek yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaba su doldurmak sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok kabarmış kek görmek iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizi kabarmış görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kaba sıçmak hedeflediği kazancı elde edeceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir