AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin hırka giydiğini görmek

Kahve falında birinin hırka giydiğini görmek

Kahve falında birinin hırka giydiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin hırka giydiğini gördüyseniz:

  • Kimsenin size yük olmasına izin vermeyin.

Kahve falında yün hırka giymek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye hırka giydirmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin hırkasını giymek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk hırka giymek talihinizin artacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hırka giydirmek kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kahverengi hırka giymek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı hırka giydiğini görmek çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski hırka giymek haksızlıkların ortadan kalkacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir