AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün hırka görmek

Kahve falında yün hırka görmek

Kahve falında yün hırka görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, iç açıcı sözlere, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yün hırka gördüyseniz:

  • Kendi tarzınızı oluşturmanız gerekiyor.

Kahve falında beyaz yün hırka görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yün hırka giymek kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, şansın kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yün hırka görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında mavi renk hırka görmek bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil renk hırka görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında örülmüş hırka görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evliya hırkası görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına inanılır.

Kahve falında siyah hırka görmek büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir