AnaSayfa / Genel / Kahve falında hırkayı ters giymek

Kahve falında hırkayı ters giymek

Kahve falında hırkayı ters giymek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, işlerinin açılacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, anne baba ile ters düşüleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hırkayı ters giymek gördüyseniz:

  • Bir haber üzerine aşırı telaşlı davranışlara girmeniz olasıdır.

Kahve falında hırkayı ters giymek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin hırkasını giymek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz hırka giymek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin hırkasını giymek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gri hırka giymek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına inanılır.

Kahve falında başkasının hırkasını giymek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine delalet eder.

Kahve falında sarı hırka giydiğini görmek kazancının epey düşeceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına işarettir.

Kahve falında başkasının hırka giydiğini görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir