AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yün hırka görmek

Kahve falında beyaz yün hırka görmek

Kahve falında beyaz yün hırka görmek hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz yün hırka gördüyseniz:

  • Çok arzu ettiğiniz kişinin, sizinle aynı duyguları paylaşmadığını anlayıp, hayalkırıklığına uğrayabilirsiniz.

Kahve falında beyaz yün hırka görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yün hırka giymek kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yün hırka görmek yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz bebek hırkası görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz hırka giydiğini görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz hırka satın almak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında beyaz hırka örmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz hırka giymek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir