AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığın pullarını temizlemek

Kahve falında balığın pullarını temizlemek

Kahve falında balığın pullarını temizlemek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında balığın pullarını temizlemek gördüyseniz:

  • Yardımlarınızın kısa sürede karşılığını alabilirsiniz.

Kahve falında balığın pullarını temizlemek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına inanılır.

Kahve falında balık pulu temizlemek içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında balık pulu görmek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük pullu balık görmek gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında pullu balık görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında parlak pul görmek bol rızık sahibi olunacağına, belalara denk gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavla pulu görmek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında acı pul biber yemek inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir