AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık pulu temizlemek

Kahve falında balık pulu temizlemek

Kahve falında balık pulu temizlemek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında balık pulu temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı rahatsız edici gelişmeleri görmezden gelmek daha iyi olabilir.

Kahve falında balık pulu temizlemek emeklerinin karşılığını bulacağına, işinin başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında balığın pullarını temizlemek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balık pulu görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine delalettir.

Kahve falında pullu balık görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına delalettir.

Kahve falında büyük pullu balık görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı pullu eşarp görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında renkli pul görmek yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, hayıflanacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı pullu elbise görmek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir