AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük pullu balık görmek

Kahve falında büyük pullu balık görmek

Kahve falında büyük pullu balık görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, her şeyin gönlünce olacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük pullu balık gördüyseniz:

  • Karşı cinsten gelen davetkar tavırlar olabilir.

Kahve falında büyük pullu balık görmek prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balık pulu görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pullu balık görmek Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, dertlerinin unutulacağına işaret eder.

Kahve falında balığın pullarını temizlemek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balık pulu temizlemek kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı pullu yazma görmek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı pullu elbise giymek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına yorulur.

Kahve falında acı pul biber görmek stresini ve yorgunluğunu atacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir