AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak pul görmek

Kahve falında parlak pul görmek

Kahve falında parlak pul görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parlak pul gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla daha iyi geçinmek için kendinizi fazla zorlamak durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında parlak pul görmek mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı pullu görmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı pullu yazma görmek yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, bazı sırların açığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında balık pulu görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boncuk pul görmek fesada ve haksızlığa karışacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında acı pul biber yemek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında pullu zarf görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında posta pulu görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir