AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurtlayan horoz görmek

Kahve falında yumurtlayan horoz görmek

Kahve falında yumurtlayan horoz görmek çalışılan firmanın atağa geçeceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yumurtlayan horoz gördüyseniz:

  • İlişkileriniz beklenmedik değişimlere maruz kalabilir.

Kahve falında horozla tavuk görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine işaret eder.

Kahve falında birden fazla horoz görmek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına alamet eder.

Kahve falında horoz öldürdüğünü görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, parasal durumun düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında horoz yemek herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine yorulur.

Kahve falında horoz taşlamak çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük horoz görmek kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında horoz dövüştürmek refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına inanılır.

Kahve falında horoz veya tavuk görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir