AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurtayı yüze görmek

Kahve falında yumurtayı yüze görmek

Kahve falında yumurtayı yüze görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, düşmanını alt edeceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, kötü duygularını yeneceğine işaret eder.

Kahve falında yumurtayı yüze gördüyseniz:

  • Elde etmek için çok çalıştığınız şeyleri korumalısınız.

Kahve falında yüze yumurta sürmek sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne yumurta sürmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında yüzüne yumurta görmek daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüze yumurta görmek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında yumurtayı yüze görmek yalan söylemeye, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına delalet eder.

Kahve falında kaz ve yumurtasını görmek tüm gözleri üzerinde toplayacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek yumurta görmek kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yumurtalı ekmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir