AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne yumurta görmek

Kahve falında yüzüne yumurta görmek

Kahve falında yüzüne yumurta görmek yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne yumurta gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili konuları kendinize saklamalı işinizle meşgul olmalısınız.

Kahve falında yumurtayı yüze görmek göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, işlerinde çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne yumurta görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yüze yumurta görmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yüze yumurta sürmek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına delalettir.

Kahve falında yüzüne yumurta sürmek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında haşlama yumurta yemek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına delalet eder.

Kahve falında yumurta satın aldığını görmek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında yumurta yerken görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, işlerinin tutacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir