AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaz ve yumurtasını görmek

Kahve falında kaz ve yumurtasını görmek

Kahve falında kaz ve yumurtasını görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaz ve yumurtasını gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemenin, uygulamanın, anlaşmanın ya da ilişkinin belirli bir şekilde ilerlemesini bekliyor olabilirsiniz.

Kahve falında kaz yumurtası yemek yalnız kalınacağına, hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine işaret eder.

Kahve falında kaz yumurtası görmek sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaz ve yumurtasını görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük kaz yumurtası görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına yorulur.

Kahve falında kaz yumurtası almak hayallerinin suya düşeceğine, komşular tarafından kötülenileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaz yumurtası toplamak bunun için Allah’a şükredeceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine delalettir.

Kahve falında kırık kaz yumurtası görmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında kaz ve yumurta görmek kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir