AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze yumurta görmek

Kahve falında yüze yumurta görmek

Kahve falında yüze yumurta görmek kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, atılım yapacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına yorulur.

Kahve falında yüze yumurta gördüyseniz:

  • Çevrenize yabancılaşabilir, bir ayrılık yaşayabilirsiniz.

Kahve falında yüze yumurta görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  işarettir.

Kahve falında yüze yumurta sürmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne yumurta görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında yüzüne yumurta sürmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yumurtayı yüze görmek anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayattan daha zevk alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük yumurta toplamak ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına delalettir.

Kahve falında yumurta ve un görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaz yumurtası yemek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir