AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurtalı ekmek

Kahve falında yumurtalı ekmek

Kahve falında yumurtalı ekmek kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yumurtalı ekmek gördüyseniz:

  • Kafanızı altüst eden meselelerde belli bir sonuca varabilirsiniz.

Kahve falında ekmek arası yumurta görmek parasının her zaman bereketli olacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yumurta ve ekmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yumurta ekmek görmek şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek ve yumurta görmek sevinileceğine, geçim derdi çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yumurtalı ekmek kızartmak çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine yorulur.

Kahve falında ekmek yumurta görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, iş için gurbete gidileceğine delalettir.

Kahve falında ekmek arası yumurta yemek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında yumurtalı ekmek yemek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir