AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurtayı yere atmak

Kahve falında yumurtayı yere atmak

Kahve falında yumurtayı yere atmak akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yumurtayı yere atmak gördüyseniz:

  • Karşı tarafın şarkısını söylüyor gibi yapsanızda, dansınız kendi ritminizde olabilir.

Kahve falında yumurtayı yere atmak işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine yumurta atmak bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, ağız tadına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yumurtayı çöpe atmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yumurtaya tuz atmak hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza inanılır.

Kahve falında yumurta atmak daha çok dünya malı edineceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ yumurta atmak kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında yumurtayı yere düşürmek hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yumurta yerken görmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir