AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta atmak

Kahve falında yumurta atmak

Kahve falında yumurta atmak kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, kendinden emin adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yumurta atmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularda bazı işaretleri doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında birine yumurta atmak hayata karşı zayıf davranmayacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında yumurtayı çöpe atmak kendisinin de bundan çok memnun olacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine yorulur.

Kahve falında yumurtaya tuz atmak kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ yumurta atmak her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yumurta atmak gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine inanılır.

Kahve falında yumurtayı yere atmak atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, hasret çekileceğine işaret eder.

Kahve falında köy yumurtası almak kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında sepet dolusu yumurta görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir