AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine yumurta atmak

Kahve falında birine yumurta atmak

Kahve falında birine yumurta atmak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında birine yumurta atmak gördüyseniz:

  • İlk bakışta cazip görünen tekliflere dikkatli yaklaşmalısınız.

Kahve falında yumurtayı yere atmak sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Kahve falında yumurtaya tuz atmak hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, sıkıntılardan kurtulmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ yumurta atmak iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına yorulur.

Kahve falında yumurta atmak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında birine yumurta atmak işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yumurtayı çöpe atmak güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan yumurtası görmek dertlerin bölüşüleceğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına delalettir.

Kahve falında yumurta yaptığını görmek büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, başarısının düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir