AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurtayı yere düşürmek

Kahve falında yumurtayı yere düşürmek

Kahve falında yumurtayı yere düşürmek yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yumurtayı yere düşürmek gördüyseniz:

  • Asabi gerilimleriniz sonucu, ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girebilirsiniz.

Kahve falında yumurtayı yere düşürmek yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yumurtayı yere atmak yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına delalettir.

Kahve falında yumurta yerken görmek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında yumurtayı düşürüp kırmak huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yumurta düşürüp kırmak neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında yumurtayı düşürmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yumurtayı elinden düşürmek kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, sorunların hallolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinden yumurta düşürmek iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, büyük paralar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir