AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurtanın kırılmasını görmek

Kahve falında yumurtanın kırılmasını görmek

Kahve falında yumurtanın kırılmasını görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında yumurtanın kırılmasını gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmaların arkasından gitmeniz durumunda ilerleme şansını da bulabilirsiniz.

Kahve falında elinde yumurtanın kırıldığını görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kırılmamış yumurta görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yumurtanın elinde kırıldığını görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılan yumurta görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yerde kırılmış yumurta görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yumurta kırıp pişirmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına delalettir.

Kahve falında başkasının yumurta kırıldığını görmek yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında yumurtanın kırıldığını görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir