AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurtanın kırıldığını görmek

Kahve falında yumurtanın kırıldığını görmek

Kahve falında yumurtanın kırıldığını görmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, kazancının da garanti ve sabit olacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, herkesin desteğinin alınacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına inanılır.

Kahve falında yumurtanın kırıldığını gördüyseniz:

  • İhtiyacınız kadar olanı almanız zor olmayacak.

Kahve falında kırılmış yumurtanın sarısını görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine alamet eder.

Kahve falında çiğ yumurta kırıldığını görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında başkasının yumurta kırıldığını görmek yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yumurtanın elinde kırıldığını görmek üzüntünden sağlığından olacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında kırılan yumurtayı temizlemek her daim bereketli işler yapacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine delalettir.

Kahve falında kırılmış yumurta görmek onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk yumurtasının kırıldığını görmek kötü bir duruma düşürüleceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına işarettir.

Kahve falında birinin yumurta kırıldığını görmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir