AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yumurta kırıldığını görmek

Kahve falında başkasının yumurta kırıldığını görmek

Kahve falında başkasının yumurta kırıldığını görmek hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, çok mutlu ve sevinçli olacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında başkasının yumurta kırıldığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön plana çıkabilir.

Kahve falında yumurta kırıp yemek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin yumurta kırıldığını görmek içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırılmış yumurtanın sarısını görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine işarettir.

Kahve falında yumurta kırılmasını görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında kırılmamış yumurta görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında çiğ yumurta kırıldığını görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırılan yumurtayı temizlemek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında yerde kırılmış yumurta görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir