AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılan yumurtayı temizlemek

Kahve falında kırılan yumurtayı temizlemek

Kahve falında kırılan yumurtayı temizlemek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, birçok işin birlikte yapılacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kırılan yumurtayı temizlemek gördüyseniz:

  • Kimseye hayır diyememeniz, size güvenen veya tavsiyelerinize ihtiyacı olan kişilerin fazlalığı zamanınızı azaltıyor.

Kahve falında kırılan yumurtayı temizlemek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine tabir olunur.

Kahve falında yumurta kırıp pişirmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına yorulur.

Kahve falında birinin yumurta kırıldığını görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında elinde yumurtanın kırıldığını görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında kırılan yumurta görmek çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında yumurta kırılmasını görmek sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, onlar için çabalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ yumurta kırıldığını görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yerde kırılmış yumurta görmek sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, saygınlığının artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir