AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış yumurtanın sarısını görmek

Kahve falında kırılmış yumurtanın sarısını görmek

Kahve falında kırılmış yumurtanın sarısını görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında kırılmış yumurtanın sarısını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız kanalıyla yeni işler veya mevcut işlerde olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında kırılmış yumurtanın sarısını görmek sevindirici haberler alınacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yumurta kırılmasını görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yumurtanın kırılmasını görmek zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına yorulur.

Kahve falında başkasının yumurta kırıldığını görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında yumurtanın kırıldığını görmek uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine delalettir.

Kahve falında tavuk yumurtasının kırıldığını görmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, ekmeğin kesileceğine alamet eder.

Kahve falında çiğ yumurta kırıldığını görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına rivayet eder.

Kahve falında kırılan yumurtayı temizlemek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir