AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış yumurta görmek

Kahve falında kırılmış yumurta görmek

Kahve falında kırılmış yumurta görmek telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, onları tebrik edeceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırılmış yumurta gördüyseniz:

  • Manevi yaşama verdiğiniz önem oldukça belirgin.

Kahve falında yumurta kırıp pişirmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yumurta kırıldığını görmek moralinin bozulacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yumurta kırılmasını görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına alamet eder.

Kahve falında kırılmış çiğ yumurta görmek kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, hastalıklarının düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında tavuk yumurtasının kırıldığını görmek ele geçen kazancın artacağına, şansının kendisinden yana olacağına inanılır.

Kahve falında kırılan yumurtayı temizlemek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında elinde yumurta kırıldığını görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında elinde yumurtanın kırıldığını görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir