AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurtanın içini boş görmek

Kahve falında yumurtanın içini boş görmek

Kahve falında yumurtanın içini boş görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, ferah bir eve geçileceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yumurtanın içini boş gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğiniz kadarı için yola çıkmalısınız.

Kahve falında boş yumurta görmek maddi olarak büyüyeceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Kahve falında yumurtanın içini boş görmek üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında içi boş yumurta görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş arazide mezar görmek ele geçen kazancın günden güne azalacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında boş işyeri görmek ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, rahata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında boş taht görmek stres ve sinirden uzak durulacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına inanılır.

Kahve falında boş defter görmek sıhhat ve moral bulacağına, sahip olacağı malın faazlalığına delalet eder.

Kahve falında boş mezara toprak atmak aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir