AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş yumurta görmek

Kahve falında boş yumurta görmek

Kahve falında boş yumurta görmek yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hayırlı bir hayat süreceğine, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında boş yumurta gördüyseniz:

  • Parasal açıdan şanslısınız.

Kahve falında içi boş yumurta görmek çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında boş yumurta görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına işaret eder.

Kahve falında yumurtanın içini boş görmek ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş kitap görmek istediği gibi hareket edeceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine inanılır.

Kahve falında boşanmış eşle barışmak işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına delalettir.

Kahve falında boş bir bina görmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinden boşanıp başkasıyla evlenmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz boş tabak görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir